Weld IT – WPQR løsning for byggebransjen

NST kan i samarbeid med Weld IT nå tilby kvalifiserte WPQR for byggebransjen.

Ved å tilby godkjent WPQR gjør vi det enklere for produsentene å kvalifisere sine sveiseprosedyrer for sertifisering iht NS-EN 1090-2.
WPQR er godkjent for stålkonstruksjoner (NS-EN 1090-2) i utførelsesklasse EXC 2 iht. NS-EN ISO 15614-1.

Om Weld IT
Weld IT er leverandør av produksjonsstyringssystem for sveisebedrifter. Systemet innehar løsninger som trengs får sikre oversikt i prosjekt, FPC-/KS-systemer, HMS-systemer samt oversikt over bedriftens sveiseprosedyrer. Weld IT bidrar også til at kostnadskurven peker nedover med at man effektiviserer dokumenthåndteringsprosessen.

Weld IT fjerner barrierer slik at ledere og ressurspersoner skal slippe å forholde seg til komplekse dokumentasjonssystemer. Når sveisejobben er ferdig i verkstedet, er også dokumentasjonen ferdig. Med fokus på brukervennlighet og kundetilfredshet ønsker vi å styrke våre kunders konkurransekraft.

Weld IT tilbyr også konsulenttjenester innen sveis, FPC-/KS-systemer samt HMS-systemer.

Gå til weldit.no
Klikk Weld IT logo for mere informasjon.

Eller ta kontakt på epost eller telefon:
Epost: [email protected]
Tlf: 56 33 61 00